17 septiembre 2006










Ahí van unas cuantas imágenes de mis primeros paseos por Luxemburgo. No hay más que verlo, realmente es una ciudad muy bonita, cuidada, con un encanto especial, … diría que es hasta romántica. Al menos ahora que el tiempo lo permite, da gusto pasear por las calles, …personalmente yo prefiero hacerlo por la noche, ya que las calles, las casas y los edificios ganan mucho con la iluminación.
Bueno, ya veis que por el momento el aterrizaje ha sido de lo más plácido. Ahora a buscar apartamento urgentemente… espero encontrar algo en breve! Ya iré informando!

7 comentarios:

A las 19:46 , Blogger Francesc Catala ha dicho...

Molt guapes les fotos, realment es veu una ciutat molt cuidada,aixo implica que la gent ha de ser mes civilitzada, m'agrada, es una cosa que cada dia mes anem perden per aqui... sera cosa de veureu per un mateix, quant estiguis instalat i mes tranquil, vindrem a veuret un cap de setmana, busca algun hotelet que no estigui mal....Una abraçada.
Ting fotos noves penjades al meu blog, amb la camara nova....

 
A las 23:06 , Anonymous Anónimo ha dicho...

Uasssa, qué señorial...!! Es veu preciós. Espero impacient més "sensacions". Comença bé...!!

Un petó, aventurero.

 
A las 10:47 , Anonymous Anónimo ha dicho...

La veritat és que sembla preciós... I molt cuidat, ja anirás posant més fotos... Ah!!! Per cert el tour de l'altre dia per l'apartament va ser la mar de divertit.

Petonets,

 
A las 21:09 , Blogger Jordi ha dicho...

jejeje!! ja aniré posant méssensacions i cosetes... d'altres no les posaré per si hi ha menors que ho llegeixen...!

 
A las 05:50 , Blogger Enric ha dicho...

Molt guapes les fotos del teu Exin Castillos!!! pero on has deixat els clicks? :)
M'en alegro molt de que t'estigui agradant Luxemburgo!!! recorda que el apartament que agafis la meva habitacio ha de estar orientada cap a l'Est que m'agrada despertar-me amb el sol!!!

 
A las 19:56 , Anonymous Anónimo ha dicho...

Les fotos son impresionants, ja ting ganes de veure Luxenburg amb viu i amb directe!!!!!, si tot va bé amb fere socia de Vueling o similar, i em tindras aqui cada dos per tres, com va la caça d'apartaments????,tinges amb compte que com a minim a de tenir un sofa llit extra!!!!!!!.Cuidadin, con los bares que tienen pinta de marchosos, y sus habitantes ocasionales!!!!!!.
Un peto molt fort. Mama.

 
A las 21:02 , Blogger Francesc Catala ha dicho...

Hola Jordi estem a casa de l'Albert i la Mª Jose ensenyant-li el teu blog a veure si s'animen a escriure..... foten un careto de ressaca.

 

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio